Rekrutacja
Opis
Studia podyplomowe przeznaczone są dla osób legitymujących się dyplomem ukończenia studiów wyższych, zarówno pierwszego, jak i drugiego stopnia, a także jednolitych magisterskich.
Oferujemy szeroką ofertę studiów podyplomowych, co daje niepowtarzalną okazję wyboru interesującej ścieżki kariery oraz sprawia, iż studia w Krakowie wielu osobom kojarzą się ze stałym rozwojem.
Tury rekrutacji
Lp. | Oferta | Tura 1 | Tura 2 | Tura 3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Biomonitoring procesu biologicznego oczyszczania ścieków i odpadów komunalnyc |
od: 05.06.2023 00:00 do: 23.10.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 | Dyplomowany enolog - technologia winiarska i miodosytnicza |
od: 15.06.2023 00:00 do: 15.07.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 | Dyplomowany piwowar - technologia browarnicza z elementami techniki |
od: 05.05.2023 00:00 do: 17.05.2023 23:59 |
od: 24.05.2023 00:00 do: 10.06.2023 23:59 |
od: 20.06.2023 00:00 do: 20.08.2023 23:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 | Florystyka |
od: 05.06.2023 00:00 do: 20.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
5 | Integrowana produkcja rolnicza |
od: 01.06.2023 00:00 do: 27.10.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
6 | Odnawialne Źródła Energii w Gospodarce Niskoemisyjnej |
od: 05.05.2023 00:00 do: 30.06.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
7 | Opiekun zwierząt w ogrodach zoologicznych |
od: 15.06.2023 00:00 do: 08.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
8 | Praktyczne aspekty przetwarzania danych pozyskanych z wykorzystaniem bezzałogowych statków powietrznych (BSP) |
od: 01.06.2023 00:00 do: 10.09.2023 23:59 |
od: 11.09.2023 00:00 do: 17.09.2023 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
9 | Pszczelarstwo |
od: 15.07.2023 00:00 do: 05.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10 | Rolnictwo dla absolwentów kierunków nierolniczych |
od: 01.06.2023 00:00 do: 30.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
11 | Rolnictwo ekologiczne, produkty tradycyjne regionalne - produkcja i certyfikacja |
od: 01.09.2023 00:00 do: 28.02.2024 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12 | Rolnictwo precyzyjne |
od: 01.06.2023 00:00 do: 30.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13 | Rozwój obszarów wiejskich – aspekty gospodarowania przestrzenią i nieruchomościami oraz geodezyjnego urządzania terenów rolnych i leśnych |
od: 01.06.2023 00:00 do: 10.09.2023 23:59 |
od: 11.09.2023 00:00 do: 17.09.2023 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
14 | Uprawa i wykorzystanie roślin zielarskich i alternatywnych |
od: 01.06.2023 00:00 do: 30.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
15 | Użytkowanie Lasu i Transport Leśny |
od: 05.05.2023 00:00 do: 01.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
16 | Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej |
od: 17.07.2023 00:00 do: 30.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
17 | Żywienie człowieka i dietetyka |
od: 01.06.2023 00:00 do: 10.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18 | Żywienie człowieka i dietetyka (studia kwalifikacyjne dla nauczycieli) |
od: 01.06.2023 00:00 do: 10.09.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
stronyStrony: 1długość stronyDługość strony: 10, 25, 50, 100, 200 |