Rekrutacja
Opis
Studia podyplomowe przeznaczone są dla osób legitymujących się dyplomem ukończenia studiów wyższych, zarówno pierwszego, jak i drugiego stopnia, a także jednolitych magisterskich.
Oferujemy szeroką ofertę studiów podyplomowych na ponad 30 kierunkach, daje to niepowtarzalną okazję wyboru interesującej ścieżki kariery oraz sprawia, iż studia w Krakowie wielu osobom kojarzą się ze stałym rozwojem.
Tury rekrutacji
Lp. | Oferta | Tura 1 | Tura 2 | Tura 3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Biomonitoring procesu biologicznego oczyszczania ścieków i odpadów komunalnyc |
od: 01.06.2022 00:00 do: 01.07.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 | Dyplomowany enolog - technologia winiarska i miodosytnicza |
od: 15.06.2022 00:00 do: 15.09.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 | Dyplomowany piwowar - technologia browarnicza z elementami techniki |
od: 04.05.2022 00:00 do: 10.06.2022 23:59 |
od: 13.06.2022 00:00 do: 23.06.2022 23:59 |
od: 24.06.2022 00:00 do: 12.09.2022 23:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 | Florystyka |
od: 01.06.2022 00:00 do: 04.11.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
5 | Integrowana produkcja rolnicza |
od: 15.06.2022 00:00 do: 28.10.2022 23:59 |
od: 03.11.2022 00:00 do: 15.12.2022 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
6 | Ochrona przyrody im. Stefana Myczkowskiego, studia podyplomowe |
od: 01.07.2022 00:00 do: 15.09.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
7 | Odnawialne Źródła Energii w Gospodarce Niskoemisyjnej |
od: 01.10.2022 00:00 do: 04.05.2023 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
8 | Opiekun zwierząt w ogrodach zoologicznych |
od: 15.07.2022 00:00 do: 15.09.2022 23:59 |
od: 16.09.2022 00:01 do: 28.10.2022 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
9 | Praktyczne aspekty przetwarzania danych pozyskanych z wykorzystaniem bezzałogowych statków powietrznych (BSP) |
od: 28.07.2022 00:00 do: 30.09.2022 23:59 |
od: 01.10.2022 00:00 do: 15.10.2022 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10 | Pszczelarstwo |
od: 15.07.2022 00:00 do: 06.09.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
11 | Rolnictwo dla absolwentów kierunków nierolniczych |
od: 10.06.2022 00:00 do: 30.09.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12 | Rolnictwo ekologiczne, produkty tradycyjne regionalne - produkcja i certyfikacja |
od: 01.09.2022 00:00 do: 20.02.2023 23:59 |
od: 21.02.2023 00:00 do: 15.03.2023 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13 | Rolnictwo precyzyjne |
od: 15.07.2022 00:00 do: 30.09.2022 23:59 |
od: 04.10.2022 00:00 do: 30.10.2022 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
14 | Rozwój obszarów wiejskich – aspekty gospodarowania przestrzenią i nieruchomościami oraz geodezyjnego urządzania terenów rolnych i leśnych |
od: 01.07.2022 00:00 do: 20.09.2022 23:59 |
od: 22.09.2022 00:00 do: 15.10.2022 23:59 |
od: 18.10.2022 00:00 do: 02.11.2022 23:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
15 | Rzemieślniczy wyrób żywności tradycyjnej i nowoczesnej |
od: 15.05.2022 00:00 do: 15.09.2022 23:59 |
od: 22.09.2022 00:00 do: 30.09.2022 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
16 | Uprawa i wykorzystanie roślin zielarskich i alternatywnych |
od: 20.06.2022 00:00 do: 30.09.2022 23:59 |
od: 04.10.2022 10:15 do: 07.10.2022 23:59 |
od: 11.10.2022 10:00 do: 14.10.2022 23:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
17 | Użytkowanie Lasu i Transport Leśny |
od: 01.05.2022 00:00 do: 31.08.2022 23:59 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18 | Zastosowanie współczesnych metod hydrologii w inżynierii i gospodarce wodnej |
od: 17.07.2022 00:00 do: 16.09.2022 23:59 |
od: 20.09.2022 00:00 do: 25.09.2022 23:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19 | Żywienie człowieka i dietetyka |
od: 01.06.2022 00:00 do: 01.09.2022 23:59 |
od: 06.09.2022 00:00 do: 29.09.2022 23:59 |
od: 10.10.2022 00:00 do: 04.01.2023 23:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20 | Żywienie człowieka i dietetyka (studia kwalifikacyjne dla nauczycieli) |
od: 01.06.2022 00:00 do: 01.09.2022 23:59 |
od: 06.09.2022 00:00 do: 29.09.2022 23:59 |
od: 10.10.2022 00:00 do: 04.01.2023 23:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
stronyStrony: 1długość stronyDługość strony: 10, 25, 50, 100, 200 |